A rájátszás legfontosabb ütközete jön hétfőn a Messziben

Igazi futsal majálisnak nézünk elébe, hiszen május elsején, 18:30-tól a Messzi István sportcsarnokban az lesz a tét az MVFC Berettyóújfalu ellen, hogy életben maradnak-e a kecskeméti döntős remények.

A hajdúságiak a tabella 2. helyén állnak 18 megszerzett ponttal, míg az SG Kecskemét Futsal három egységgel lemaradva a 3. pozíciót foglalja el. Hírös városi győzelem esetén pontszámban beérnék a nagy hagyományokkal rendelkező MVFC-t, nyílt maradna a harc a bajnoki döntőért, ahol a másik fél már biztosan a Haladás lesz.

Az előző két meccsét megnyerte a kecskeméti alakulat, míg a Berettyóújfalu egy győzelmet, és egy nagyarányú vereséget könyvelhetett el. A Haladás elleni 7-0-ás vereségük hétfőn eldől, mennyire fogta meg őket, vagy az is lehet, hogy csak a kék oroszlánok elleni csatára tartalékolták erejüket.

Marko Gavrilovic sportigazgató bízik a győzelemben és, hogy sokan szurkolnak majd nekik a Messzi István sportcsarnokban hétfőn 18:30-tól:
-A felsőházi rájátszás legfontosabb meccse következik május elsején, hétfőn. Ha nyerni tudunk, akkor még megvan az esélyünk a bajnoki döntőre, minden más esetben ez távolodni látszik. A Berettyóújfalu annyival van kedvezőbb helyzetben, hogy egy nappal többet tudnak hangolódni erre az ütközetre, ám mi pedig hazai pályán leszünk. Bízom benne, hogy erre a rendkívül izgalmasnak ígérkező derbire sokan kilátogatnak, és buzdítanak majd minket a Messzi István sportcsarnokban. Nagy szükségünk lesz erre. Ez lesz a harmadik meccsünk egy héten belül, így a frissességen, a regeneráción van most a fő hangsúly. Úgy gondolom, hogy senkinek sem kell motivációt keresnie erre a meccsre. Nagy energiával, a legjobb tudásunkkal kell pályára lépnünk, és akkor hiszem, hogy megnyerhetjük ezt a rangadót.

SG Kecskemét Futsal – MVFC Berettyóújfalu
Férfi futsal NBI felsőházi rájátszás 8. forduló
2023.05.01., hétfő 18:30
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva

Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!

advanced-floating-content-close-btn