A bajnok érkezik pénteken a Messzibe

A tavalyi aranyérmes, Bajnokok Ligája főtáblán szereplő Haladás VSE érkezik pénteken 19 órakor a Messzi István sportcsarnokba.

Két kiváló formában lévő együttes összecsapását tekinthetik meg a kecskeméti és szombathelyi szurkolók, hiszen a Haladás az utóbbi öt meccsét megnyerve vezeti a tabellát, míg az SG Kecskemét Futsal négy győzelemmel és egy döntetlennel az utóbbi öt körben a 3. helyről várhatja a rangadót.

A szerdai interjúban Mánya Szabolcs csapatkapitány azt mondta, hogy nagy taktikai csatára van kilátás.

Koós Károly vezetőedző pedig úgy véli, hogy háromesélyes összecsapás elé nézünk.

-Két remek formában lévő együttes fog megmérkőzni, a Haladás a Bajnokok Ligája szereplés miatt az utóbbi meccsein többet forgatta keretét a kettős terhelés miatt, és így is eredményesen tudtak szerepelni, ami jól mutatja erejüket. Nálunk az volt most a legfontosabb, hogy a hétfői győzelem után felfrissítsük a játékosokat, és azt a pozitív attitűdöt vigyük tovább az edzéseken, amelyek eddig is eredményre vezettek. Jól ismerjük már a szombathelyieket, elsősorban a saját játékunkra helyezzük a hangsúlyt. Reményeim szerint a folytatásban még többször is találkozunk egymással, addigra már még mélyebbek lesznek a tapasztalataink. Bármi megtörténhet pénteken, mi természetesen hazai közönség előtt a pontszerzésért szállunk harcba. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak, erre buzdítok én is mindenkit, mert sok energiára lesz szükségünk a lelátóról ezen a parázsnak ígérkező derbin. Sérültünk, eltiltottunk nincs, így jó hangulatban, kellő önbizalommal várhatjuk a regnáló bajnokot!

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
Férfi futsal NBI, 7. forduló
2021.10.08., 19:00
Messzi István Sportcsarnok


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

A jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba.

A live stream keretein belül érdemes már korán csatlakozni azoknak, akik nem tudnak kilátogatni személyesen, mert a szerkesztők felvezető műsorral készülnek ezúttal is!