2021 utolsó hazai meccse jön hétfőn

December 6-án, hétfőn 19:00 órakor a Nyírgyulajt fogadja a 2021-es naptári év utolsó hazai mérkőzésén az SG Kecskemét Futsal csapata az NBI 14. fordulójában.

A kecskemétiek két fontos döntetlent jegyezhettek az előző mérkőzéseken: a Berettyóújfaluval és a Veszprémmel is 2-2-re végeztek. A rangadók után ezúttal egy elsőre kötelezőnek ígérkező meccs jön a sorban, ám a Nyírgyulaj jelenlegi 9. helyezése korántsem adhat okot a Koós Károly tanítványainak a megnyugvásra.

Szeptember végén 4-1-re tudtak győzni a kék oroszlánok a nyírbátori csarnokban, ezúttal is a három pont megszerzése a cél, és a tabella élmezőnyében való szereplés megszilárdítása egyben.

-Az előző két fordulóban nagyon fontos egységeket szereztünk, ám ezeknek akkor lesz igazán értéke, ha hétfőn a Nyírgyulajt legyőzzük hazai környezetben – nyilatkozta Koós Károly vezetőedző. – A tabellára tekintve azt lehetne mondani, hogy egyértelműen mi vagyunk az esélyesei az összecsapásnak, ám a Nyírgyulaj már többször megmutatta, hogy képesek meglepetést okozni. A nyírségiek veszélyesek kontrákból, így erre kifejezetten figyelnünk kell. Maximális koncentráció kell tehát számunkra, hogy bezsebeljük a három pontot. Lesznek hiányzóink sérülés és sárga lapos eltiltás miatt. Szurkolóinkra most is nagyon számítunk, szeretnék jó és eredményes játékkal megörvendeztetni őket! – zárta gondolatait a tréner.


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

A jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba. Orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező a csarnok egész területén!

A live stream keretein belül érdemes már 18:45-kor csatlakozni azoknak, akik nem tudnak kilátogatni személyesen, mert a szerkesztők felvezető műsorral készülnek ezúttal is!

advanced-floating-content-close-btn