Meru, a Vadaskert oroszlánja csapatunk új tagja

A Kecskeméti Vadaskert oroszláncsaládjának pompázatos hím példányát fogadta örökbe az SG Kecskemét Futsal NBI-es csapata.

A klub logójában egy oroszlán jelképezi a bátorságot, kitartást. Mikor felmerült az ötlet, hogy a társadalmi szerepvállalás jegyében újabb akcióba lépnek a hírös városi futsalosok, a Kecskeméti Vadaskertbe vezetett egyenesen az útjuk, hogy a háromtagú nagymacska család sörényesét fogadják kötelékükbe.

A csapatépítő családi délelőttel egybekötött látogatás kiváló hangulatban telt. A játékosok és hozzátartozóik sok szép élménnyel gazdagodtak.

Köszönjük a Kecskeméti Vadaskert munkatársainak a lehetőséget, hogy Meru, Magyarország legszebb hím oroszlánja most már csapatunkhoz tartozhat, és további plusz erőt ad lélekben számunkra a sikeres szezonhoz.

@sg_futsal_kecskemet

🤔Tudtad, hogy Meru, Magyarország legszebb hím oroszlánja, a Kecskeméti Vadaskert lakója? 🥁De van még egy jó hírünk!👉 A hírös városi oroszláncsalád pompázatos hím példányával bővült a ScoreGoal család! 🦁💙😍 🦁📰Az örökbefogadásról további részletek👉 scoregoal.hu #lion #adoption #kecskemet #kecskemetivadaskert #scoregoal #futsal #team #happy #fun #together #fyp #foryoupage #like #love #animal #follow #sport #oroszlan #orokbefogadas

♬ The Lion Sleeps Tonight – Vittorio Fraja