Menekülés a győzelembe

Sorsdöntő összecsapás vár hétfőn 18:30-tól az SG Kecskemét Futsalra. Győzelem esetén biztosan a felsőház résztvevői, és természetesen nem is gondolkodnak másban, csakis a sikerben.

A hazai, TFSE elleni győzelem biztosan jót tett a csapat önbizalmának, viszont majd csak január 31-én, az alapszakasz utolsó összecsapásán dől el, hogy a felsőházban folytathatja-e a gárda. Ehhez a legkönnyebb út, ha győzni tudnak Budaörsön, és ezért mindent meg is tesznek a kék oroszlánok:

-Ha filmes hasonlattal élhetek, akkor a „Menekülés a győzelembe” című jut eszembe elsőre – szemléltette a helyzetet Koós Károly vezetőedző. – Van egy természetes feszültség, ám úgy gondolom, hogy helyén tudjuk kezelni ezt, és képesek leszünk megszerezni a felsőház kiharcolásáért a győzelmet. A héten természetesen az Aramis SE volt fókuszban, a lehető legjobban kielemeztük a játékukat. Tudjuk, hogy erős a keretük, sok gólt lőnek, de sokat is kapnak. Az 5 a 4 elleni játékuk nagy fegyverük, biztos most is fognak élni ezzel a taktikai elemmel, úgyhogy erre is felkészülünk. Bízom a csapatban, sok akadályt már sikerrel vettünk, és ezt a kihívást is abszolválni fogjuk!

Aramis SE – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, 18. forduló
2022.01.31., 18:30
Aramis Csarnok – Budaörs