Kezdődik a bajnokság, hétfőn Debrecenben lép pályára az SG Kecskemét Futsal

Hosszú alapozás után jöhet a várva várt első fordulója a bajnokságnak. Koós Károly tanítványai a Debreceni EAC ellen kezdik meg a pontvadászatot idegenben.

A két együttes már nagyon jól ismeri egymást az előző évadból, hiszen négyszer is összecsaptak. A mérleg egymás ellen 2-2-es döntetlenre jön ki a végeredményeket tekintve, ami kiválóan mutatja, hogy mindig csak a pillanatnyi forma volt a döntő tényező.

A felkészülési időszak a kecskemétieknek sikerült jobban, ha az edzőmeccsek eredményeiből indulunk ki, ám messzemenő következtetéseket természetesen nem szabad levonni, maximális alázattal és koncentrációval kell majd a DEAC csarnokában pályára lépni.

-A teljes hetet arra fordítottuk, hogy a Debrecenre készüljünk – kezdte Koós Károly vezetőedző. – Ugyanazt az elszántságot láttam a fiúkon, mint az előző hetekben, már mindenki nagyon várja, hogy tétmeccsen bizonyíthasson. Szeretnénk megtörni a nyeretlenségünket a cívis városban hétfőn. Erre minden esélyünk megvan, de fontos, hogy maximálisan koncentráljunk a kezdő sípszótól a lefújásig. Egyértelműen a három pont megszerzése a célunk, szeretnénk lendületet kapni a nyitányon! – zárta gondolatait.

DEAC – SG Kecskemét Futsal
férfi futsal NBI, 1. forduló
2021.08.16., 18:30

Élő stream: https://www.youtube.com/watch?v=VXzGv2aoSdM


A klub ügyvezető tulajdonosa, dr. Vercz Tamás bizakodó

A felkészülésünk bizakodásra adhat okot. Úgy látom, mind a szakmai stáb, mind a játékosok a maximumot tették bele az elmúlt hetekbe. Bízom benne, hogy ez az eredményességben is megmutatkozik majd.

A keretet sikerült megerősíteni, mind szakmailag, mind pedig létszámban, ezzel talán előrébb is tudunk lépni, bár ahogy hallottuk és láttuk, a többi csapat is rátett még egy lapáttal. A cél továbbra is a biztos felsőházat érő helyezés elérése lesz számunkra.

A DEAC otthonában kezd a csapat, ami kiváló erőfelmérő lesz mindenkinek, hol tartunk, és mire leszünk képesek idén. Én személy szerint mindenféleképpen győzelmet várok a csapattól, tudom, hogy ők is éhesek a sikerre.

Köszönöm a régi és új szponzorainknak, hogy velünk vannak, velünk tartanak ezen az újabb utazáson, és nagyon reméljük, hogy a járvány nem fog megakadályozni minket abban, hogy szurkolóinkat köszönthessük minden hazai mérkőzésünkön. Hajrá Kecskemét!


Kivonat a nyári játékosmozgásokról, felkészülésről

Érkeztek, hosszabbítottak: Koós Károly vezetőedző, Darko Ristic, Rigó László, Sallai Bence, Klacsák Bence, Halmavánszki MátéMánya SzabolcsHadnagy István, Kulcsár Gábor, Ninoslav Aleksic, Kovács Ádám, Biró Attila, Bencsik RolandBoznánszky Gábor.

Távoztak: Aleksandar Gavrilovic, Bozidar Simic, Vlad Scherban, Tombácz Róbert, Csákó Patrik, Récsei Péter, Móra Viktor.

Edzőmeccsek:

07.22., 20:30 TFSE – SG Kecskemét Futsal 1-4
07.27., 19:00 Kistarcsa – SG Kecskemét Futsal 4-4
07.29., 18:00 Újpest – SG Kecskemét Futsal 2-7
08.02., 18:00 Újpest – SG Kecskemét Futsal 2-5
08.04., 18:30 Veszprém – SG Kecskemét Futsal 5-6
08.06., 19:00 SG Kecskemét Futsal – MVFC Berettyóújfalu 2-2