Dobogóra léphetünk győzelem esetén

A nemzeti válogatottak vb-selejtezőit követően pénteken folytatódnak a férfi futsal NBI-es küzdelmek. A kecskeméti együttes Budaörsön lép pályára rangadón 19.35-től.

Nincs könnyű sorsolása az SG Kecskemét Futsal együttesének, hiszen két borzasztóan nehéz idegenbeli megmérettetés következik számukra az Aramis SE és a Veszprém Futsal ellen.

Az első erőpróba pénteken 19.35-kor kezdődik Budaörsön, a tabella jelenleg 3. helyén álló Aramis SE vendégei lesznek a kék oroszlánok.

A két együttes már jól ismeri egymást, hiszen a felkészülés alatt is megmérkőztek két alkalommal.

Marko Gavrilovic sportigazgató így várja az összecsapást: – Négy válogatott játékosunk hiányában is tisztességgel edzettünk, persze ilyenkor nehezebb helyzetben vagyunk, mert beszűkülnek a lehetőségeink. Biró és Pál már hétfőn visszatért a kerethez, míg Mánya és Hadnagy majd csütörtökön csatlakoznak reményeink szerint. Az Aramis SE és a Kecskemét nem sok új dolgot tud mutatni egymásnak, kiválóan ismerik egymást a csapatok. Úgy gondolom, hogy apróságok dönthetnek majd. Bízom benne, hogy az eltervezett stratégia mentén, mi tudunk majd eredményesebbek lenni, és megszerezni a három fontos egységet. Amennyiben győzni tudnánk, felléphetnénk a dobogóra, ami további önbizalmat adna számunkra a következő hetekre.

Aramis SE – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alapszakasz 7. forduló
2022.10.14., péntek 19:35
Budaörs, Aramis SE Futsal Csarnok 

A mérkőzésről élő online közvetítés várható, amelyet majd Facebook oldalunkon megosztunk a mérkőzés napjáig legkésőbb.