U17-U20: Kinyílt a gólzsák a Nyíregyháza ellen

Vasárnap a korosztályos NBI-es küzdelmek folytatódtak az SG Kecskemét Futsal gárdái számára. Az U17 meccsén kis túlzással percenként estek a gólok.

Móra Viktor értékelése az U17 meccséről:

Egy nem mindennapi találkozón vagyunk túl. Gyorsan egymásnak estek a felek, ez gólokban is megmutatkozott. Az ötödik percben elvesztettük az egyetlen kapusunkat piros lap miatt, így őt csak mezőnyjátékossal tudtuk helyettesíteni. Végig rohanós volt a játék, a mi részünkről is, és ez nem tett jót a meccsnek. A szurkolók sok gólt láthattak, de a védelem egyik oldalon sem volt a helyzet magaslatán. Olyan érzésem volt, mintha iskolai szünetben lennénk, ahol mindenki csak gólt akar rúgni inkább. Győztünk, de remélem legközelebb türelmesebb és minőségibb játékkal tudunk előrukkolni. Sokat kell még dolgoznunk, de vannak biztató jelek.

Móra Viktor értékelése az U20 meccséről:

Nagyon csalódottak vagyunk, hogy vesztesen hagytuk el a parkettát a mérkőzés után. Jó előjelekkel vártuk a meccset, sokan is voltunk, mindenki egészséges volt, mégse tudtuk átlendíteni a mi javunkra az eredményt. Szokásos könnyelmű gólokat kaptunk, és nagyon sok ziccert kihagytunk. Elbuktuk ezt a fordulót, remélem mindenki tanult belőle, és legközelebb eredményesebbek leszünk.