A felnőttek között is számítanak Kajtár Mátyásra

A mindössze még csak 16 esztendős játékos már az előző idényben is szerephez jutott a felnőtt NBI-ben, sőt a Magyar Kupában gólt is szerzett. Az előttünk álló szezonban a további fejlődés, és a minél több játékperc kiharcolása lesz a cél számára.

Az U20-as és U17-es gárda alapembere Kajtár Mátyás, aki a felnőttek között is megcsillogtathatta tehetségét, sőt a nyáron az U19-es magyar válogatott színeiben is jó produkciót mutatott be a poreci tornán. A fiatal játékos ettől az idénytől kezdve már csak a futsalra összpontosít.

– Felemelő érzés, hogy számítanak rám a felnőtt NBI-es csapatnál, szeretném megszolgálni a bizalmat – mondta Kajtár Mátyás. – Az előző idényben is sokat tudtam profitálni a rutinos játékosokkal való munkából, és az lesz a célom idén is, hogy tovább tudjak lépni. Ennek érdekében minden figyelmemet a futsalra fogom fordítani, a nagypályás labdarúgást abbahagytam. Úgy gondolom, hogy az alapozásunk jól sikerült, és bizakodva várhatjuk a jövő héten kezdődő szezont. A célunk, hogy a bajnokságban és a kupában is éremért küzdjünk. Szeretnék ehhez én is hozzátenni, ezért fogok dolgozni teljes erőbedobással – tette hozzá.


Az SG Kecskemét Futsal csapatával korábban szerződést hosszabbítottak már: Rigó László, Biró Attila, Öreglaki Norbert, Hadnagy István, Bencsik Roland, Mánya Szabolcs, Darko Ristic, Kajtár Mátyás.

Új igazolás: Pál Patrik (Veszprém), Stojan Milovac (Temesvár), Sánta Attila (Újpest), Nyerges András (Aramis).