A 4. hely a tét hétfőn a DEAC ellen

Az alapszakasz utolsó fordulójában a DEAC látogat az SG Kecskemét Futsal együtteséhez február 15-én, hétfőn 19:00 órakor.

Habár mindkét együttes kiharcolta már a felsőházi szereplést, egyáltalán nem lesz mindegy, hogyan alakul ez az összecsapás. Győzelem esetén a kecskemétiek a 4. helyre léphetnek fel, és így már 1 egységet vinnének magukkal a folytatásra.

Koós Károly vezetőedző így vélekedik a fontos megmérettetés előtt:

-Élni akarunk a lehetőséggel, és a 4. helyről fordulni a rájátszásra, ennek megfelelően készültünk az utóbbi időszakban – kezdte Koós Károly vezetőedző. – Úgy gondolom, hogy már kiismerték egymást a csapatok alaposan az elmúlt hónapokban, nagy meglepetésekre már nem számíthatunk. Számunkra most az a legfontosabb, hogy maximálisan koncentrálva betartsuk azokat a taktikai alapokat, amelyeket eddig is gyakoroltunk, és már sokszor sikerre vezettek. Sok múlik majd azon hétfőn, hogy melyik csapat akarja jobban megcsípni a 4. helyet, ki mennyire lesz éles. A debrecenieknek a döntetlen is jó már, így némileg jobb helyzetben vannak. Kisebb-nagyobb sérülésekkel küszködtünk, de mindenki bevethető lesz úgy néz ki. Mindent megteszünk a győzelemért, szeretnénk lendületbe kerülni a felsőházi folytatásra!

SG Kecskemét Futsal – DEAC
Férfi futsal NBI, 18. forduló
2021.02.15., 19:00 @ Messzi István sportcsarnok

Az összecsapást a Kesport.hu élőben közvetíti!