Vereséggel zárult az év

A debreceniek már a mérkőzés elején alaposan bekezdtek, és már a 6. percben megszerezték a vezetést Szabó révén, 1-0. Két minutummal később ismét eredményesek voltak, ekkor Faragó talált be Tombácz kapujába, 2-0. A hidegzuhany után éledezett az SG Kecskemét Futsal, de továbbra is inkább a hazaiakról szólt a mérkőzés, viszont több gól már nem esett ebben a játékrészben, így 2-0-lal mehettek szünetre a csapatok.

A folytatásban nagy energiákat mozgósított a kecskeméti gárda, hogy elkezdje a felzárkózást, ám a cívis városiak védelme a helyén volt. A 32. percben aztán Tóth révén még tovább tudták növelni előnyüket a hajdúságiak, elúszni látszott a pontszerzés Mányáék számára, 3-0. A hajrára mindent egy lapra feltéve, a kapust mezőnyjátékosra cserélve igyekezett szépíteni az SG Kecskemét Futsal, de nyílt sisakos játék megbosszulta magát, és üres kapura szerezhetett újabb gólt a DEAC. A végeredmény: 4-0.

Koós Károly értékelése: Ha reggelig játszunk, lehet akkor sem találtunk volna be a DEAC-nak, ez a nap ma nem rólunk szólt, elmaradtak a jó egyéni teljesítmények. Megérdemelten nyertek vendéglátóink, gratulálok nekik. Az én csapatomat sem marasztalhatom el, hiszen remek őszt produkáltunk, amire lehet alapozni a folytatásban. Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok, és sikerekben gazdag boldog új évet!

DEAC – SG Kecskemét Futsal 4-0 (2-0)
férfi futsal NBI., 9. forduló /halasztott/
2020.12.23., 18:30

https://futsalhungary.hu/meccs/1568118