Vérbeli rangadó következik hétfőn

Április 3-án, hétfőn 17:30-kor a Haladást fogadja a Messzi István sportcsarnokban az SG Kecskemét Futsal alakulata a felsőházi rájátszás 5. fordulójában.

A címvédő vezeti a tabellát 16 ponttal, és eddig csak egyszer maradtak alul a DEAC-cal szemben a bajnokság ezen szakaszában.

A hírös városiak is csak a hajdúságiak ellen szenvedtek eddig vereséget, és további egy győzelem és két döntetlen mellett a 3. pozícióból várhatják a rangadót.

Marko Gavrilovic sportigaztgató várakozásai: A Haladás a legjobb csapat a magyar bajnokságban, ezt az eredményeik is bizonyítják. Keretüket a rutinos játékosok mellett fiatal tehetségek alkotják. Tiszteljük ellenfelünket, de nem feltartott kézzel megyünk bele a mérkőzésbe. Mi is kiváló csapat vagyunk, és megmutattuk már, hogy a legerősebb ellenfelek is tudunk eredményesen szerepelni. Sajnos a helyzetünk nem változott, sok sérülés nehezíti dolgunkat. Nem csoda, hiszen óriási terhelés alatt vannak a játékosok, folyamatosan feszített a tempó. Nem szabad azonban ezzel foglalkoznunk, hanem a lehetőségeinkhez mérten a maximumot kihozni magunkból. A csapatszellem erős, ha a tudásunk legjavát nyújtjuk, akkor lehet esélyünk bárki ellen. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak hétfőn 17:30-kor a Messzi István sportcsarnokba, és biztatnak minket a címvédő ellen.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
Férfi futsal NBI felsőházi rájátszás 5. forduló
2023.04.03., hétfő 17:30
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva

Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!

advanced-floating-content-close-btn