Újabb rangadó előtt az SG Kecskemét Futsal együttese

A rendkívül fontos Berettyóújfalu elleni győzelem után újabb kemény erőfelmérője lesz az SG Kecskemét Futsalnak. A tavalyi bajnokot, a Haladást is idén már legyőző Balaton Bútor FC Veszprém érkezik a Messzi István sportcsarnokba hétfőn 19.00 órakor.

A két együttes azonos mérleggel áll a tabella élmezőnyében, 1 vereséggel és 2 győzelemmel. Az előző körben a hírös városiak bravúros győzelmet értek el idegenben az MVFC Berettyóújfalu ellen (1-2), míg a veszprémiek kiütötték az Újpestet (7-0).

Igazán közönségszórakoztató, kiélezett meccsre van kilátás tehát.

Koós Károly vezetőedző bizakodva várja a hétfői összecsapást:

-Ismerjük a Veszprémet, kiváló játékerőt képviselnek, ezért a maximumot kell beletennünk ebbe a mérkőzésbe is. A múlt héten aratott történelmi siker után kiváló a hangulat, ám mindenki nagyon jól tudja, hogy iszonyatosan nehéz mérkőzések előtt állunk, így nem lankadhat a figyelmünk. Ez is egy háromesélyes összecsapás lesz, mindkét gárda jó formában van. Ellenfelünk sok gólt szerzett eddig, de a kapott találatok száma sem csekély, így úgy lehetünk mi a nevető fél a végén, ha hatékonyan tudjuk értékesíteni a helyzeteinket. Sallai Bence játéka egyelőre kérdéses, Ninoslav Aleksic pedig a világbajnokságon van a szerb válogatottal, így rá biztosan nem számolhatunk. Szurkolóink nagy löketet adhatnak nekünk, így most igazán fontos lesz, hogy ott legyenek mellettünk hétfőn a Messziben!

SG Kecskemét Futsal – Balaton Bútor FC Veszprém
Férfi futsal NBI, 4. forduló
2021.09.20., 19:00
Messzi István Sportcsarnok


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

A jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba.

Live stream azok számára, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre személyesen: