U17, U20: Kettős győzelem a TFSE ellen

Vasárnap az élvonalbeli korosztályos bajnokságokban léptek pályára a kék oroszlánok. Móra Viktor mindkét legénysége begyűjtötte az értékes három pontot.

Móra Viktor értékelése az U17 meccséről: Egy parádés első félidőt játszottak a fiúk. Szünetben 4-0 volt az állás, és nem is nagyon tudtam nagy hibákra felhívni a figyelmüket. Fegyelmezetten védekeztünk és ültek a támadásban is a kontrák és a variációk. A második félidő már picit kapkodósabb volt, de ott is szép megoldásaink voltak. Nagyon jó kapus, és egyéni teljesítményekkel a szezon egyik legszebb győzelmét arattuk. Nagy gratuláció a srácoknak!

Móra Viktor értékelése az U20 meccséről: Már az első percben megszereztük a vezetést, amire nagy szükségünk volt. Védekezésben nem voltunk elég harapósak, de megúsztuk a kapott gólt, ehhez jó védések is kellettek a kapusunktól. Vártuk, hogy ellenfelünk türelmetlenül kitámadjon, ami be is jött, és rá tudtunk még rúgni két gólt a félidő előtt. A TF a második játékrészben magasabb fokozatra kapcsolt, de összegészében jól álltuk a sarat és szép győzelmet arattunk. Jövő héten fogadjuk a Veszprémet, ami szintén jó ütközetnek ígérkezik.