U17, U20: Egy győzelem, egy vereség a Veszprém ellen

A Veszprém korosztályos együtteseivel csaptak össze a hétvégén az élvonalban az SG Kecskemét Futsal fiataljai. Az U17 nagy erőket mozgósítva nyert, az U20 most nem tudott pontot szerezni.

Móra Viktor értékelése az U17 mecséről: Egy nagyon felkészült ellenféllel találkoztunk, akik szépen játszották a futsalt. Mi hat mezőnyjátékossal vágtunk neki a rangadónak, spórolnunk kellett az energiával az elejétől kezdve. Időközben még kevesebben lettünk, de ebből is erőt merítve, kontrából rengeteg lehetőségünk adódott, ebből be is akadt két gól, így vezetéssel mehettünk a szünetre. A második játékrészben volt egy ötperces rövidzárlatunk, és hirtelen már ellenfelünk állt jobban. A srácok viszont nagy munkát tettek bele ezután, és jött is az egyenlítés. Türelmesen védekeztünk, és végül az utolsó percben csatárunk vihette a kapusra ziccerben, és nem is hibázott, így nagyon értékes győzelmet arattunk a jó erőkből álló Veszprém csapata ellen. Nagyon nagy gratuláció a fiúknak!

Móra Viktor értékelése az U20 mecséről: A csapatként jobban funkcionáló Veszprém elvitte tőlünk a pontokat. Jobban játszottak, mi tompák voltunk. Sokat próbálkoztunk, de a kapuba nehezen tudtuk bejuttatni a labdát. Ez a meccs most így alakult. Sok sikert Kajtár Matyinak és Kovács Ádámnak a válogatottban!

advanced-floating-content-close-btn