Tévés meccsel térünk vissza a bajnokságba vasárnap

A bajnoki címre is esélyes Haladás VSE-vel csap össze a 2021-es év első bajnoki meccsén az SG Kecskemét Futsal. A mérkőzést vasárnap 17:15-kor rendezik, és az M4Sport+ csatorna is műsorára tűzi.

A két együttes kecskeméti meccsén 2-0-ra tudtak nyerni a vasiak, ám végig méltó ellenfele volt Koós Károly együttese a zöld-fehéreknek.

A szombathelyieknél az egész december meccs nélkül telt, koronavírusos megbetegedések miatt nem tudták zavartalanul folytatni a munkát. Jelenleg a tabella 2. helyén állnak, de egy meccsel kevesebbet játszottak a két egységgel előttük álló Berettyóújfalunál.

A Kecskemét két nehéz összecsapással zárta a tavalyi évet: Berettyóújfaluban nagy csatát követően a BL-szereplő nyert 7-5-re, majd karácsony előtt egy nappal a DEAC otthonában 4-0-ás vereséggel zárult 2020. Ennek ellenére a dobogóról várhatták az új évet.

Mindkét együttes már sikerre éhesen várja tehát a vasárnapi tévés összecsapást. Koós Károly, az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője izgalmas, élvezetes összecsapást vár:

– December 23-án játszottunk utoljára meccset, utána pihenőt kaptak a játékosok az ünnepekre. A légiósoknak ez nagyon jól jött már, hiszen fél éve nem láthatták szeretteiket. A heti edzésmunkán azt tapasztaltam, hogy mindenki motiváltan érkezett vissza. Gőzerővel készülünk a Haladás elleni mérkőzésre. Ellenfelünk még régebb óta nem játszott tétmeccset, mint mi, így egészen biztos, hogy ők is kiéhezve várják az összecsapást. Számunkra nagy dolog és egyben elismerés, hogy tévés mérkőzésen (M4Sport+) játszhatunk az ország egyik legjobb csapatával. A hazai meccshez hasonlóan, most is egy kiélezett összecsapásra számítok, szeretnénk a legjobb arcunkat mutatni. Mint azt már többször megmutattuk, nálunk esélyesebbnek kikiáltott együttesek ellen is tudunk meglepetést okozni, és ez most is benne van a pakliban. Egy élvezetes, izgalmas meccset várok vasárnap!

Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
férfi futsal NBI alapszakasz, 15. forduló
2021.01.10., vasárnap 17:15
Haladás Sportcsarnok
Tévés mérkőzés (M4Sport+)