Nyerges András a fejlődés reményében érkezett

A mindössze még csak 19 esztendős kapus számára nagy kihívás a Kecskemétre való igazolás, de úgy érzi, hogy már nagyon időszerű volt számára a környezetváltozás, hogy tovább tudjon fejlődni.

Nyerges András a Cső-Montage BFC utánpótlásában kezdte meg a futsalkarrierjét, majd a Ferencvárosban és az Aramisban is játszott az NBI-ben a felnőttek között. Az U19-es válogatottban 15-ször védte a nemzeti csapat hálóját.

– Dr. Vercz Tamás, a csapat ügyvezető elnöke keresett meg, és nagyon szimpatikus volt az a jövőkép, amit felvázolt számomra – mesélte az SG Kecskemét Futsallal kezdődő kapcsolatát Nyerges András. – Győztes típusnak gondolom magam, úgyhogy gyorsan a magamévá tudtam tenni ezeket az ambíciókat, szeretnék a dobogóért küzdeni a bajnokságban és a kupában egyaránt. Továbbá úgy éreztem, hogy itt az ideje a környezetváltozásnak számomra. Úgy gondolom, hogy Kecskeméten minden adott, hogy fejlődni tudjak. Már nagyon várom a bajnoki rajtot! – zárta gondolatait a 19 esztendős hálóőr.


Az SG Kecskemét Futsal csapatával korábban szerződést hosszabbítottak már: Rigó László, Biró Attila, Öreglaki Norbert, Hadnagy István, Bencsik Roland, Mánya Szabolcs, Darko Ristic.

Új igazolás: Pál Patrik (Veszprém), Stojan Milovac (Temesvár), Sánta Attila (Újpest), Nyerges András (Aramis).