Nagy csatát nyertünk Nyíregyházán

Azonos pontszámmal várhatták a csapatok az összecsapást, amely a felsőházi tagságért folyó küzdelemben roppant fontos volt. Az SG Kecskemét Futsal az első félidőben ragyogó produkciót vonultatott fel, és az ott megszerzett háromgólos előnyt nem adták ki a kezük közül.

Magához ragadta a kezdeményezést a Kecskemét, és Milosavljevic révén már a 4. percben vezetést szereztek, 0-1. Nem sokkal később Pál Patrik sistergős lökete kötött ki a nyírségi kapuban, és ezzel már 0-2 állt a Continental Aréna kijelzőjén. Ezt követően kiegyenlítődtek az erőviszonyok, majd egy szerencsétlen szituációt követően szépített a házigazda, 1-2.  Jött gyorsan a hírös városi válasz, Milosavljevic villant, 1-3. A 17. percben aztán a szerb mesterhármasig jutott, és ezzel 1-4-gyel mehettek szünetre a csapatok.

A második játékrész elején a Nyíregyháza dominált, és Dos Santos góljával jöttek feljebb a 27. percben, 2-4. Gyorsan tudott reagálni a Kecskemét, és Bencsik visszaállította a háromgólos differenciát, 2-5. Ahogyan az iram, úgy a gólok is felgyorsultak, Kovács révén szépített a nyírségi alakulat a 30. minutumban. A kinyíló hazai védelem megingását viszont sikerült kiváló kontrával mattolni, és a 33. percben Szabó állította be a 3-6-os végeredményt.

Marko Gavrilovic sportigazgató: A szezon legjobb játékát mutattuk be az első félidőben, minden területen a mi akaratunk érvényesült, és az eredményen is tükröződött. Szünet után nagy energiákat mozgósított a Nyíregyháza, ekkor voltak meleg pillanataink. Tudtuk aztán stabilizálni a játékunkat, és úgy vélem, megérdemelten nyertük meg ezt a fontos meccset. Ez a siker további erőt ad nekünk, hogy elérjük célunkat, a felsőházi küzdelmeket. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

Á Stúdió Nyíregyháza – SG Kecskemét Futsal 3-6 (1-4)
Férfi futsal NBI, 11. forduló
2023.11.06., 18.30 @ Continental Aréna

Kecskemét gólszerzői: Milosavljevic 3, Pál, Bencsik, Szabó.

https://futsalhungary.hu/meccs/1842443