Megkezdődnek számunkra a kupaküzdelmek

A férfi futsal Magyar Kupa 2. körében az NB II-es Maglódi TC-vel csap össze hétfőn 21 órától az SG Kecskemét Futsal alakulata.

A kecskemétiek, és a többi NBI-es klub is csak ebben a fordulóban csatlakozott be a küzdelmekbe. A Maglód gárdájának is ez lesz az első kupameccse.

A házigazda az NBII-es bajnokság keleti-csoportjában jelenleg a 3. helyen áll, mindössze két egységgel lemaradva az éllovas Csenger mögött.

A továbbjutás a harmadik fordulóba egy mérkőzésen dől el.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: A Maglód az előző évben jó eredményeket tudhatott magáénak, küzdelemben voltak az élvonalbeli szereplésért. Habár csak tavalyi felvételekről tudtunk tájékozódni, a keretlistát tekintve elmondható, hogy hasonló erőt képviselnek idén is. Az év végén sok sebből véreztünk a sérülések és betegségek miatt, és ez a helyzet sajnos most január elejére sem oldódott meg megnyugtatóan. Aki hadrafogható lesz, az mindent megtesz majd a továbbjutásért. Fegyelmezett, koncentrált játékkal kell biztosítanunk a következő körbe való kvalifikációnkat a kupában.

Maglódi TC – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal Magyar Kupa 2. forduló
2023. január 9., hétfő 21:00
Monori sportcsarnok