Megkapták érmeiket az U17-es bajnokok!

Szerdán este került sor az aranyérmek átadására Kecskeméten az U17-es csapat számára, amely izgalmas véghajrában tudta megszerezni az első helyet a korosztályos futsal élvonalban.

Az utolsó két fordulóban rendre botlott az addig a pontvadászatot vezető rivális, így végül Móra Viktor és Mánya Szabolcs tanítványai értek a csúcsra, és megérdemelten zsebelték be az aranyérmes helyezést.

Móra Viktor edző így értékelte a rendkívül sikeres szezont:

-Már tavaly is együtt dolgoztam a csapat nagy részével az U15-ben. Ezek a srácok csatlakoztak a 2004-es születésű idősebb játékosokhoz, és már az ősz elején látszódott, hogy egy jó brigád alakulhat ki, és kemény munkával eredményesek is lehetünk. Az ellenfeleinket nem ismertük, nem volt információnk, hogy hol is tarthatunk. Az edzéseken egész évben nagy hangsúlyt fektettünk a támadásvezetésre, és a rögzített szituációkra, és ez a rúgott góljaink számában meg is látszott, mert 18 meccsen 132 gólt sikerült szereznünk. Ami egy picit negatívum, hogy a sok rúgott gólhoz sok kapott gól is társult, ezen mindenképp javítanunk kell a jövőben. A bajnokság hajrájában a Gyulaháza futsalcsapatával mentünk fej-fej mellett az első helyért, de a végelszámolásnál jobbnak bizonyultunk. Büszkeséggel tölt el, hogy a részese lehettem ennek a sikernek! Köszönöm a srácoknak az egész éves alázatos munkájukat! Köszönöm a szülőknek, akik segítették és támogatták a munkánkat! Köszönöm Mánya Szabinak, aki a tapasztalatával hozzájárult a csapat fejlődéséhez! Illetve köszönöm a klubnak, hogy biztosították számunkra a megfelelő feltételeket!