Meggyőző siker az első edzőmeccsen

Szerdán zárt kapuk mögött csapott össze a felkészülési időszak első edzőmeccsén az SG Kecskemét Futsal a Debrecennel. Az első félidőben kialakított háromgólos előnyt megőrizve arattak sikert a hírös városiak.

Kisebb sérülések nehezítették a szakmai stáb dolgát, hárman nem voltak bevethetőek szerdán a DEAC-cal szemben.

A kiváló iramú meccsen az SG Kecskemét Futsal akarata érvényesült, és már az első percekben Tomic és Pál is betalálhatott volna. A 6. minutumban már viszont rezzent a DEAC kapujának hálója, miután Milosavljevic volt résen, és pazar mozdulattal emelte át a kimozduló kapuson a játékszert. Két perccel később honfitársa, a szintén most nyáron Kecskemétre igazoló Tomic növelte a hazai előnyt, 2-0. Alig ocsúdtak fel a debreceniek, Tomic újabb szemkápráztató gólt jegyezhetett, 3-0. A folytatásban is a kék oroszlánok domináltak, több találat viszont nem esett.

Fordulást követően kiegyenlítődtek az erőviszonyok, és már a DEAC is bátrabban szőtte támadásait. A tempó nem hagyott alább, sorjáztak a lehetőségek, ám vagy a védők, vagy a kapusok állták útját a labdának. A hajrában egy-egy gólt még feljegyezhettünk. Kecskeméti oldalon Milosavljevic villant, míg a túloldalon Thiago volt eredményes. A végeredmény: 4-1.

Marko Gavrilovic sportigazgató értékelése: Különösen az első félidőben játszottunk jól. A második etapban kísérleteztünk pár új dologgal, és itt nem minden működött még tökéletesen. Elégedett vagyok a látottakkal, jó úton járunk. Különösen örülök, hogy a fiatalok is éltek a lehetőséggel, és bátran szálltak be a mérkőzésbe. Bízom benne, hogy sérültjeink is hamarosan felépülnek.

SG Kecskemét Futsal – DEAC 4-1 (3-0)
férfi futsal NBI edzőmeccs
2023.07.26., 18:00

advanced-floating-content-close-btn