Maximális koncentrációra lesz szükség a következő hetekben

Hétfőn az újonc TFSE-BeStrong ellen folytatódik az NBI-es pontvadászat az SG Kecskemét Futsal csapata számára.

A tabellára tekintve a hírös városiak a mérkőzés esélyesei, ám óvatosságra ad okot, hogy a legutóbbi összecsapását megnyerte az Újpest ellen a TFSE. Az élmezőny rendkívül sűrű, így ha szeretnének odaérni a felsőházi küzdelmekre a kék oroszlánok, akkor a lehető legtöbb győzelmet kell megszerezniük az előttünk álló hetekben (TFSE, Aramis, DEAC).

Koós Károly vezetőedző úgy véli, maximális koncentrációra van szükség, hogy az eltervezett felsőházi szereplés biztosítva legyen számukra.

-Átbeszéltük a Haladás elleni vereséget, és egész héten gőzerővel készültünk a TFSE elleni meccsre – árulta el az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője. – A következő három fordulóban létfontosságú lesz, hogy maximális koncentrációval lépjünk pályára. Kellemetlen ellenfél a fővárosi alakulat, nem hozhatjuk magunkat nehéz helyzetbe azzal, hogy nem értékesítjük minél magasabb százalékban az előttünk adódó lehetőségeket. A célunk nem változott, továbbra is a felsőházi szereplés van fókuszban, ehhez pedig a leghatékonyabban kell játszanunk, és bezsebelni a győzelmeket. Eltiltottunk, sérültünk nincs, teljes kerettel várhatjuk a hétfői, idegenbeli bajnokit – mutatott rá Koós Károly.

TFSE-BeStrong – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, 8. forduló
2021.10.18., 20:30
Vasas-Sterbinszky Amália Sportcsarnok

advanced-floating-content-close-btn