Magabiztos siker a Kistarcsa ellen

A vártaknak megfelelően motiváltan játszott szerdán a Kistarcsa ellen az SG Kecskemét Futsal együttese, és magabiztos sikerrel gyűjtötték be a fontos három egységet. 

Villámrajtot vettek a kecskemétiek, és másfél percet követően egy szöglet után Bencsik vette be a Kistarcsa kapuját, 0-1.Nem sokkal később Hadnagy növelhette volna az előnyt, ám a lövés pillanatában beérték, és tisztázni tudtak a védők. Ezt követően is a kék oroszlánok domináltak, míg a házigazdák leginkább kontrákból és rögzített szituációkból igyekeztek veszélyeztetni. A kapust feltolva a mezőnybe próbálkozott aztán a Kistarcsa, de ezzel a taktikai elemmel sem tudták zavarba hozni a hírös városiakat. A felvonás derekán ismét egy vendég szöglet érkezett jó ütemben, ám Hadnagy nem tudott élni a lehetőséggel. Éledezett a Kistarcsa, és Rigónak két bravúrt is be kellett mutatnia rövid időn belül. Formás támadást követően viszont az SG Kecskemét Futsal szerezte meg a meccs második találatát, Öreglaki szolgálta ki mesterien Boznánszkyt, aki közelről magabiztos volt, 0-2. A 16. percben ismét Boznánszky volt eredményes, egy egész pályáról felívelt labdát fejelt el a kapus kezei között látványosan, 0-3. A félidő előtt szépíteni tudott a hazai csapat, elaludtak a védők, és egy kapus által feldobott labdából Barabás szépen oldotta meg, 1-3.

Fordulást követően sem finomkodtak egymással a gárdák, a Kistarcsa pedig ismét kapusát mezőnybe feltolva próbálkozott zárkózni. Kijött a szorításból a kecskeméti együttes, és szerencsés szögletet követően megszerezték negyedik góljukat Klacsák révén, 1-4. Rá kettő percre jött a következő találat, Hadnagy volt önzetlen, Bencsik pedig higgadt, 1-5. Nagyon akart kozmetikázni a Kistarcsa, ám üres kapunál eladták a labdát, Hadnagy pedig köszönte, és saját térfeléről ívelt a hálóba, 1-6. Klacsák önfeláldozóan mentett a gólvonalról, a túloldalon viszont Hadnagy szemfüles volt a 34. minutumban, és szerzett labdából meglőtte újabb gólját, 1-7. A 36. percben az ifjú titán, Kovács Ádám is feliratkozott a gólszerzők közé, megszerezve első NBI-es találatát, és ezzel kialakítva a végeredmény, 1-8.

Koós Károly vezetőedző értékelése: Az első félidő kicsit döcögősebb volt, kellemetlen stílusú ellenfél a Kistarcsa, nehéz ellenük kibontakozni. Ennek ellenére sikerült kétgólos előnyre szert tennünk a szünetre. A második felvonásban folyamatosan növeltük előnyünket, és így magabiztos győzelmet arattunk. Örülök, hogy sikerült sok gólt szereznünk, és ezzel javítani a gólkülönbségünkön. Pozitív töltettel mehetünk bele a közel háromhetes bajnoki szünetbe, ám természetesen nem állunk meg, készülünk a március 28-ai hazai bajnokira. Fontos győzelemnek tartom a mostanit, gratulálok a fiúknak!

Kistarcsa Futsal – SG Kecskemét Futsal 1-8 (1-3)
Férfi futsal NBI alsóház, 4. forduló
2022.03.09., 20:45
Gyáli Sportcsarnok

Jegyzőkönyv: https://futsalhungary.hu/meccs/1720799

Tabella aktuális állása