Kemény ütközetre van kilátás hétfőn

Augusztus 28-án, hétfőn 18:30-tól a Veszprémet fogadja a bajnokság harmadik fordulójában az SG Kecskemét Futsal.

A két csapat már jól ismeri egymást, hiszen az előző szezonban a bronzcsatát is egymással vívták, amely párharc végén a veszprémiek nyakába kerültek az érmek.

A mostani ütközet is parázsnak ígérkezik annak ellenére is, hogy a kék oroszlánok a nyáron alaposan átalakultak.

A Veszprém eddig mind a hat megszerezhető egységet bezsebelte, legutóbb az MVFC Berettyóújfalut fektették két vállra. Az SG Kecskemét Futsal az Aramis ellen győzött a nyitófordulóban, majd Nyírbátorban szenvedtek kisebb meglepetésre vereséget.

Marko Gavrilovic sportigazgató: A legutóbbi meccsünk óta főleg egyéni edzéseket tudtunk vezényelni, hiszen heten csatlakoztak a válogatott edzőtáborhoz, amelyet Lakiteleken vezényeltek a felnőtt és U21-es csapatoknak. Péntektől fogunk tudni együtt készülni újra. A Veszprém tavaly is megmutatta már, hogy kiváló csapat, és úgy gondolom, hogy tovább tudtak erősödni a nyáron. A rutinos gólvágó Tatai is visszatért. Bennünk is ott van a potenciál, hogy fiatal csapatunk nagyot tudjon alkotni, de nem lehetünk türelmetlenek, idő kell, hogy ez a teljesen új összetételű gárda összecsiszolódjon. A földön kell járnunk, és dolgozni keményen minden egyes nap, hogy céljainkat elérjük. A mostani összecsapás esélyese a Veszprém, de természetesen nem feltartott kézzel lépünk majd pályára. Mindent megteszünk, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Szurkolóink biztatása elengedhetetlenül fontos lesz, számítunk rájuk!

SG Kecskemét Futsal – 1. Futsal Club Veszprém
Férfi futsal NBI, 3. forduló
2023.08.28., 18:30 @ Messzi István sportcsarnok
Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 800 Ft
Felnőtt: 1500 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!


A mérkőzés előtt és ideje alatt megvásárolhatók lesznek az új arculatú szurkolói relikviák is!