Igazságos döntetlen az edzőmeccsen

Csütörtökön este a felsőházban szereplő MVFC Berettyóújfalu tette tiszteletét a bajnoki szünetben az SG Kecskemét Futsal együttesénél edzőmérkőzésen.

Az 1-1-es döntetlenre végződő találkozón a végén találtak be a csapatok. Előbb a vendégek szereztek vezetést a 38. percben, majd pár másodperccel a lefújás előtt szöglet után Bencsik egalizált.

-Köszönjük a Berettyóújfalunak, hogy eljöttek Kecskemétre edzőmeccset játszani velünk – nyilatkozta Koós Károly vezetőedző a lefújás után. – Nekünk ez egy nagyon fontos mérkőzés volt a további folytatás előtt. Kellett, hogy meccsritmusban maradjunk, és magas hőfokú meccset vívhassunk, főleg a kupameccsek miatt volt ez kardinális. Másodlagos volt most az eredmény, de úgy gondolom, hogy igazságos döntetlen született. Örültem, hogy bátrak voltunk a pályán, és pozitív impulzusok érték a játékosokat. Jövő hétfőn még egy NBII-es ellenfél ellen fogunk edzőmeccset vívni, majd március 28-án folytatódik az alsóházi rájátszás, utána pedig kupaforduló is vár ránk – mutatott rá a tréner.