Hétfőn hazai pályán folytatódik a bajnokság

Március 28-án, hétfőn 19 órától folytatódik az alsóházi rájátszás a férfi NBI-es futsalosok számára. A vendég a Nyírgyulaj lesz a Messzi István sportcsarnokban.

A bajnoki szünetben sem tétlenkedtek a hírös városiak, előbb a Berettyóújfalu ellen végeztek 1-1-re, majd a Magyar Futsal Akadémiát gyűrték le 11-5-re.

A Kecskemét és a Nyírgyulaj az alapszakaszban kétszer csapott össze egymással, s mindkétszer a vendég együttes örülhetett. A legutóbbi élményük egymással viszont a Magyar Kupában volt, ahol 4-0-ás hírös városi siker született.

Koós Károly, az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője bizakodva várja a hétfői ütközetet:

-Az utóbbi bajnoki meccsek és a felkészülési találkozók is jól sikerültek, így pozitív töltettel várhatjuk a hétfői folytatást. Tétmeccsen már régóta nem bizonyíthattak a srácok, így azt érzem rajtuk, hogy már nagyon várják a Nyírgyulaj elleni összecsapást. Az április nagyon fontos lesz nekünk, ezért különösen fontos lenne, hogy jó szájízzel mehessünk annak neki. Van mit törlesztenünk a Nyírgyulajnak, hiszen korábban megtréfáltak minket. Bízom a csapatban és a győzelemben, és abban is, hogy minél többen kilátogatnak majd szurkolni a Messzi István sportcsarnokba hétfőn 19 órakor!

SG Kecskemét Futsal – Nyírgyulaj Futsal
Férfi futsal NBI alsóház 5. forduló
2022.03.28., 19:00
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft


A live stream keretein belül érdemes már 18:45-kor csatlakozni azoknak, akik nem tudnak kilátogatni személyesen, mert a szerkesztők felvezető műsorral készülnek ezúttal is!