Három nap alatt két veszprémi csata jön

Az NBI-es bajnokság felsőházi rájátszásában hétfőn a Veszprém otthonában lép pályára az SG Kecskemét Futsal alakulata, majd szerdán újra a királynék városában van jelenés, hiszen a Magyar Kupában egymással mérettetnek meg a felek.

Izgalmakban és gólokban gazdag csatákat vívtak egymással a gárdák az alapszakaszban. Veszprémben 6-3-ra tudtak nyerni a kék oroszlánok, majd a visszavágón a Messzi István sportcsarnokban 3-2-es sikert arattak.

Március végén új fejezetek nyílnak a csapatok egymás közti versengését illetően. Három nap alatt kétszer is megütköznek a királynék városában. Hétfőn bajnoki, szerdán pedig kupamérkőzésen.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: Erőltetett menetben vagyunk, hiszen tíz nap alatt négy kulcsfontosságú összecsapás vár ránk a felsőházban és a Magyar Kupában. Itt már apróságok is dönthetnek, minden gólnak, pontnak óriási szerepe van. Hétfőn a Veszprém ellen folytatódik a pontvadászat. Tudjuk, hogy milyen minőséget képviselnek, nem véletlenül álltak nagyon sokáig a tabella élén. Mindig nehéz Veszprémben nyerni, pontot szerezni, most is komoly megmérettetés előtt állunk. Sajnos több problémánk is van: piros lapos eltiltás, sérülések nehezítik a felkészülésünket, illetve az U19-es válogatott játékosok is az utolsó pillanatokban térnek vissza kötelékeinkbe. Az élet már csak ilyen, azon dolgozunk, hogy a nehezített terep ellenére is eredményesek tudjunk lenni riválisunkkal szemben mind a felsőházi bajnokságban, mind a kupában.

Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, felsőház 4. forduló
2023.03.27., hétfő 18:30
Veszprém – Március 15 Sportcsarnok
Élő közvetítés a házigazda Youtube csatornáján várható

aktuális tabella