Gólgazdag meccseket vívott az U17 és U20

Vasárnap Tápiószentmártonban folytatódtak a korosztályos NBI-es bajnokságok az SG Kecskemét Futsal fiataljai számára. Az U17 értékes három pontot zsebelt be, míg az U20 hősiesen küzdött, de most pont nélkül maradt.

Móra Viktor edzői értékelése az U17 meccséről: Egy nagyon jó első félidőt produkáltunk egy fiatal Kincsem ellen, ettől függetlenül volt bőven, amit meg kellett beszélnünk a félidőben, főleg a védekezést. Fordulást követően sem lankadhatott a figyelmünk, így a végén négygólos győzelemnek örülhettünk, ami úgy gondolom megérdemelt volt. Voltak jó egyéni teljesítmények, és jól kivitelezett variációink, amiknek külön örülök. Így tovább!

Móra Viktor edzői értékelése az U20 meccséről: Parádés gólokkal sikerült elhúznunk a mérkőzés elején, ami fel is ébresztette ellenfelünket, így egy brusztolós első félidőt követően kétgólos előnnyel mehettünk pihenőre. A második félidő közepéig védekezésben tavaszi álmunkat aludtuk, és visszahoztuk a meccsbe ellenfelünket, akik meg is fordították az állást. Ezután már csak egy góllal tudtunk kapaszkodni, habár az utolsó 10 percben is bőven voltak ziccereink, amiket ha értékesítünk másképp alakul a vége. Lecsökkent létszámunk ellenére úgy gondolom, nagyobb odafigyeléssel meg lehetett volna ez a meccs. Köszönöm a srácoknak a küzdést.