Csütörtökön jön az első edzőmeccs

Már egy hete, hogy megkezdte a felkészülést az SG Kecskemét Futsal együttese a következő idényre. Csütörtökön 20:30-tól pedig már edzőmeccs vár a csapatra a TFSE otthonában.

-Az első héten vagyunk túl, elsődlegesen az erőnléti tréningeken volt a hangsúly – számolt be a munkáról Koós Károly. – Természetesen a labda is előkerült már. Nagyon pozitív atmoszféra uralkodik a tréningeken, mindenki maximálisan odateszi magát.  Csütörtökön a TFSE ellen már edzőmeccs vár ránk. A célunk, hogy kizökkentsük a játékosokat a monotonitásból, illetve hogy egyenlő terhelésben tudjon mindenki szerephez jutni, meccsterhelést kapni.  Inkább az egyéni teljesítményekre leszek most kíváncsi  – zárta gondolatait a vezetőedző.

Ninoslav Aleksic kiválóan érzi magát

-Szerdán érkeztünk meg Kecskemétre Darko Ristic barátommal, azóta sok minden történt, csupa pozitív impulzus ért a várossal és a csapattal kapcsolatosan – kezdte a szerb válogatott futsalos. – Úgy gondolom, hogy egy nagyon összetartó közösség a kecskeméti, a szakmai stáb és a klubvezetés pedig maximális profizmussal segíti a játékosokat abban, hogy csak a futsalra kelljen koncentrálni. A belvárost már nagyjából sikerült megismernem, szép épületek övezik, ami nagyon otthonossá teszi számomra. Egyszóval minden tökéletes, bízom benne, hogy eredményességünkkel tudjuk majd megörvendeztetni a szurkolókat, és Kecskemét városának dicsőséget szerzünk – nyilatkozta Ninoslav Aleksic.

A felkészülés programja (pontos kezdési időpontok még egyeztetés alatt)

07.22., 20:30 TFSE – SG Kecskemét Futsal
07.27. Kistarcsa – SG Kecskemét Futsal
07.29. Újpest – SG Kecskemét Futsal

Edzőtábor Tihanyban augusztus első hetében, két edzőmeccsel
08.02. Újpest – SG Kecskemét Futsal
08.04. Veszprém – SG Kecskemét Futsal

08.06. SG Kecskemét Futsal – FTC

Bajnoki start 08.13., vagy 08.16. sorsolástól függően.

(A képen Ninoslav Aleksic és Koós Károly.)