Boznánszky Gáborral teljes az érkezők sora

Utoljára, de nem utolsó sorban jelenthetjük be Boznánszky Gábort új igazolásként, aki hat évet töltött előzőleg az Aramis SE-ben. Az előttünk álló évadban már csak a futsalra volt fókuszálni, minden erejével a kecskeméti sikereket támogatva.

-Az elmúlt hat szezonban az Aramis SE színeiben játszottam, illetve nagypályán a Tököl VSK-ban – mondta el a 27 éves játékos. – A két klub nagyon közel áll a szívemhez, de úgy éreztem, hogy környezetváltozásra van szükségem. A Kecskemét megadta nekem azt a lehetőséget, hogy csak a futsallal foglalkozhassak, ezt a bizalmat a hozzáállásommal és a játékommal igyekszem majd meghálálni. Tetszettek a vezetőség tervei és a jövőkép. Bízom abban, hogy hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a csapat a következő szezonban elérje a kitűzött célokat! – húzta alá Boznánszky.

fotó: BrigiFoto (Boznánszky zöld mezben)


Érkeztek, hosszabbítottak: Koós Károly vezetőedző, Darko Ristic, Rigó László, Sallai Bence, Klacsák Bence, Halmavánszki MátéMánya SzabolcsHadnagy István, Kulcsár Gábor, Ninoslav Aleksic, Kovács Ádám, Bíró Attila, Bencsik Roland, Boznánszky Gábor.

Távoztak: Aleksandar Gavrilovic, Bozidar Simic, Vlad Scherban.