Agilis szerb válogatott szélső érkezett

Nemanja Milosavljevic számára valódi kihívás lesz a magyar élvonal, miután hazájában már több klubban, és a Bajnokok Ligájában is bizonyított.

A szerb bajnok és BL-szereplő Loznica Gradban játszott Milosavljevic, majd nevelőklubjához tért vissza Vranje városába a mögöttünk hagyott szezon második felében. A felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott már, tízszer öltötte magára eddig a szerb nemzeti mezt. A 26 éves, ballábas játékos főként szélsőként bevethető.

-Marko Gavrilovic sportigazgató keresett meg, hogy szeretnének velem dolgozni az előttünk álló szezonban. Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy elfogadjam az SG Kecskemét ajánlatát. Szimpatikusak voltak számomra a felvázolt célok és a jövőkép. Hétfőn már megkezdtük a munkát közösen, és úgy gondolom, hogy minden adott ahhoz, hogy szép eredményeket érjünk el. Az átlagéletkora a gárdának igencsak fiatal. Úgy látom, hogy a tehetség és győzni akarás mindenkiben ott ég. Bízom benne, hogy a felsőházba kerülés kiharcolása után még tovább is álmodozhatunk majd. Igazi kihívás lesz magamat kipróbálni a magyar élvonalban. Szeretnék bizonyítani magamnak és a szakmai stábnak egyaránt – nyilatkozta Nemanja Milosavljevic.

advanced-floating-content-close-btn