A TFSE ellen indulhat el a pontgyűjtés

Az Aramis SE ellen elszenvedett vereség után szeretné szaporítani pontjai számát az SG Kecskemét Futsal az NBI alsóházában.

Erre február 28-án, hétfőn 19 órától lesz lehetősége a kék oroszlánoknak a Messzi István sportcsarnokban a TFSE ellen.

Koós Károly vezetőedző bizakodóan várja az ütközetet:

-Ugyanaz a szituáció, mint amikor az alapszakaszban legutóbb a TFSE-vel játszottunk itthon. Győzni kell, nincs mese. Ha szeretnénk a kitűzött céljainkat elérni, azaz megnyerni az alsóházi rájátszást, akkor el kell kezdeni gyűjteni a pontokat. Ezen a héten azon volt a hangsúly, hogy feltöltődjön a társaság, és pozitív szemléletben folytassuk az előttünk álló kihívásokat. Úgy gondolom, hogy minden adott, hogy megszerezzük a három pontot, bízom a csapatban és a sikerben!

SG Kecskemét Futsal – TFSE-BeStrong
Férfi futsal NBI alsóház 3. forduló
2022.02.28., 19:00
Messzi István Sportcsarnok


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

A jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba. Orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező a csarnok egész területén!

A live stream keretein belül érdemes már 18:45-kor csatlakozni azoknak, akik nem tudnak kilátogatni személyesen, mert a szerkesztők felvezető műsorral készülnek ezúttal is!