A szerb válogatott Ninoslav Aleksic Kecskemétre igazolt

Darko Ristic mellett egy újabb szerb válogatottsággal bíró, és a világbajnokságra készülő kerettaggal bővül az SG Kecskemét Futsal együttese.

A 26 esztendős játékos a Novi Pazar együttesétől érkezik Kecskemétre, ahol meghatározó játékos volt. Ninoslav Aleksic az előző szezonban 20 gólt jegyezhetett, együttese pedig a szerb ezüstérmet kaparintotta meg.

Nemzetközi szinten magasan jegyzett futsalos: 2019 óta tagja Szerbia válogatottjának. Az idén ősszel Litvániában rendezendő világbajnokságon is ott lesz déli szomszédunk keretében.

Több ajánlat közül választotta végül az SG Kecskemét Futsal együttesét. A kontraktus aláírása után nyilatkozott számunkra:

“Darko Ristic barátomtól csupa jót hallottam a városról, a klubról, és nagyon szimpatikus volt az a filozófia, amit bemutatott a klubvezetés. Több ajánlatom is volt, de úgy gondolom, hogy a legjobb döntést hoztam meg. A magyar bajnokság folyamatosan fejlődik, és így én is tudok. Tudom, hogy az előző idényt az 5. helyen zárta a csapat. Minden erőmmel azon leszek, hogy az előttünk álló évadban még előrébb tudjunk végezni, és sok örömet szerezzünk szurkolóinknak!” – mondta el Ninoslav Aleksic.