A sereghajtó következik a válogatott szünet előtt

November 8-án, hétfőn a sereghajtó újonchoz utazik az SG Kecskemét Futsal együttese az NBI 11.fordulójában. A tabellára tekintve a kecskeméti siker szinte előre borítékolható, ám nem szabad félvállról venni a szívós kistarcsaiakat.

Augusztus végén 4-2-re nyertünk ellenük a Messzi István sportcsarnokban, és most is természetesen a győzelem a cél. Koós Károly vezetőedző a héten felhívta a csapat figyelmét arra, hogy ezúttal is a maximumot kell nyújtani, csak akkor érvényesíthető a papírforma.

-A legutóbbi, DEAC elleni győzelem akkor fog igazán sokat érni, ha a kötelezőnek tűnő kistarcsai meccset is behúzzuk – mondta az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője. – Én úgy gondolom, hogy nem lesz könnyű összecsapás, mert hazai pályán rendkívül kellemetlen ellenfél az újonc együttes. Fontos tehát, hogy már az első pillanatoktól kezdve komolyan vegyük a meccset, és a maximumot nyújtsuk. Betegségek, sérülések nem nehezítették a munkát a héten. Egyedül Darko Risticre nem számíthatunk, ő a sárga lapjai miatt kénytelen kihagyni ezt a találkozót – zárta gondolatait.

Kistarcsa Futsal – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, 11. forduló
2021.11.08., hétfő 19:30
Gyáli Sportközpont

advanced-floating-content-close-btn