A II. ütem előtt a Katona Gimnázium sportcsarnok-projekt

Örömmel számolunk be róla, hogy a két éve megálmodott és megtervezett, a kecskeméti Katona József Gimnázium udvarán felépülő sportcsarnok kivitelezése elérte az 50%-os műszaki készültséget.

Ezen I. ütem elérésének alkalmával köszönetet szeretnénk mondani, minden olyan Partnernek, illetve Vállalkozásnak, akik társasági adójuk felajánlásával támogatták projektünk sikeres megvalósulását.
Továbbá köszönettel tartozunk Kecskemét Megyei Jogú Város és annak Vezetői felé is, hiszen az általuk biztosított pénzügyi önerő rész és háttértámogatás nélkül ezen projekt nem folyhatna ilyen gördülékenyen, időben tervezetten.

A Horváth Építőmester Zrt., mint a projekt építési kivitelezője példaértékű munkájával, és együttműködésével bizonyította, hogy az építkezés a legjobb kezekben van, mind műszakilag, mind időbeni ütemezésben.

Köszönjük eddigi támogatásukat és segítségüket!

Reményeink szerint az építés a II. ütemmel folytatódik, és a tervezetteknek megfelelően 2023. év első felében átadásra kerülhet a megálmodott sportkomplexum.

Ehhez azonban továbbra is biztatjuk és kérjük a vállalkozások vezetőit, hogy lehetőség szerinti TAO-felajánlásaikat a Score-Goal Szabadidősport Kft., mint a projekt vezetője felé tegyék meg.

advanced-floating-content-close-btn