A három pont megszerzése a cél pénteken

Sűrű a programja a kecskeméti NBI-es futsalosoknak, hiszen pénteken a távoli Nyírbátorban lépnek pályára, majd hétfőn az Újpestet fogadják a Messzi István sportcsarnokban.

A két együttes az alapszakasz 2. fordulójában már Kecskeméten megütközött egymással, akkor 7-2-es hazai siker született, és természetesen a győzelem a célja most pénteken is a kék oroszlánoknak.

A Nyírbátor már több alkalommal megmutatta, hogy otthoni környezetben képes megnehezíteni a nála esélyesebb csapatok dolgát, így kecskeméti részről maximális alázat és koncentráció kell pénteken.

-Minden egyes mérkőzés kiemelten fontos számunkra, hiszen ha szeretnénk megőrizni a pozíciónkat az élmezőnyben, akkor be kell gyűjtenünk a pontokat – nyilatkozta Marko Gavrilovic sportigazgató. -Természetesen az sem mindegy, hogy honnan rugaszkodunk majd neki az alapszakasz végén a folytatásnak. Összességében tehát nagyon komolyan kell vennünk az előttünk álló megmérettetéseket egytől egyig. Erőltetett menetben vagyunk, sorra jönnek a bajnokik, ami nem is volna akkora kihívás, ha teljes lenne a keretünk. A Nyírbátor egy minőségi csapat, számomra egyértelmű, hogy magasabb célokért fognak küzdeni majd a bajnokság következő szakaszában, mint azt előzetesen ők gondolták. Korábban már megmutattuk, hogy jobbak vagyunk náluk, most is ez a célunk, hogy megszerezzük a három pontot. Bátor játékot várok kecskeméti részről, minden idegszálunkkal arra kell koncentrálni, hogy behúzzuk a győzelmet, ami további önbizalmat adhat majd a hétfői, Újpest elleni hazai meccsünkre.

Nyírbátori SC – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alapszakasz 13. forduló
2022.12.02., péntek 19:00
Nyírbátori sportcsarnok

advanced-floating-content-close-btn