Hétfőn az MFA ellen növelhető a győzelmek száma

Legutóbb Újpesten szerzett értékes egy pontot az SG Kecskemét Futsal az NBI alapszakaszában, hétfőn (10.21.) pedig már ismét hazai pályán, a Messzi István Sportcsarnokban bizonyíthatnak a kék oroszlánok.

A fővárosi 4-4-es mérkőzést követően remek hangulatú kiránduláson vettek részt NBI-es futsalosaink. A Magnus Aircraft vendégszeretetét élvezhették a gyárlátogatás és élményrepülés során.

Szerdától viszont már újra edzésbe lendültek a kék oroszlánok, hiszen október 21-én 18:30-tól a Magyar Futsal Akadémiát fogadják az alapszakasz 10. fordulójában a Messzi István Sportcsarnokban. A győzelemre nagy szüksége lesz a hírös városiaknak, hiszen a felsőházi helyekért (1-6.) nagy a verseny, ahogy azt a tabella is jól mutatja.

A meccsre már elindult az online elővételes jegyvásárlás: https://cooltix.hu/event/670664ca08d885c57cdd48ae

Marko Gavrilovic sportigazgató: Korábbi játékosunk, Boznánszky Gábor remek munkát végez a Magyar Futsal Akadémiánál, folyamatosan fejlődnek. Szerintem még pár év, és akár elérhetik a felsőházi küzdelmeket is, ha így dolgoznak tovább. Fiatal csapat, tele energiával. Nincs könnyű meccs ellenük senki számára. Még nem tudni, hogy mindenki rendelkezésre fog-e állni hétfőn nálunk, de mint már ez előfordult tavaly, és idén is, meg fogjuk oldani a feladatot. A legfontosabb most, hogy mindenki a maximumot nyújtsa majd az MFA ellen. Szurkolóinkra nagy szükségünk lesz, hiszen ha ott vannak mellettünk, az óriási segítség számunkra.  

SG Kecskemét Futsal – Magyar Futsal Akadémia
Férfi futsal alapszakasz, 10. forduló
2024.10.21. hétfő 18:30 @ Messzi István Sportcsarnok

Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.

advanced-floating-content-close-btn