13.
MÁRC.
Győzelemmel kezdte a rájátszást a Scoregoal

Győzelemmel kezdte a rájátszást a Scoregoal

Az NBII. keleti-csoportjának alsóházi rájátszását magabiztos, 4-1-es sikerrel nyitották a kecskeméti futsalosok, akik hétfőn a Gyömrő csapatát fogadták a Messzi István Sportcsarnokban.

Jól indult a mérkőzés a hazaiak számára, hiszen már a második percben megszerezték a vezetést. Móra Viktor és Szabó Szabolcs szép összjátékát követően utóbbi nyitotta meg a gólok sorát, 1-0. Ezt követően végig uralták a meccset a kecskemétiek, több helyzetet is kidolgoztak, köztük két 100%-os ziccer is kimaradt. A 15. percben az előny növelésének érdekében időt kért Koós Károly, mely eredményesnek bizonyult, ugyanis a következő támadásból már gól született. Kovács József pofozta be közelről a labdát a hálóba. 2-0-val ért véget az első játékrész.

A második félidő elején több lehetőséget is kialakított a Gyömrő, de nem bírtak Csővári Gábor eszén túljárni. A 28. percben ezzel szemben remek kontrát vitt végig a Scoregoal. Móra Viktor növelte háromgólosra a különbséget, majd 3 perccel később ismét ő talált be Dobosi Zsolt kiváló kiugratását követően, 4-0. A végén még tudott kozmetikázni az eredményen a Gyömrő, beállítva a 4-1-es végeredményt.

Koós Károly vezetőedző: -Végig uralva a mérkőzést megérdemelt sikert arattunk. A mutatott játék miatt kissé bosszús vagyok, mert számos dolgot, amit edzésen gyakoroltunk, azt a pályán nem sikerült végrehajtani. Sok esetben pontatlanok, rutintalanok voltunk, de ez magyarázható azzal, hogy fiatal csapattal álltunk ki. Voltak olyan periódusok a mérkőzés során, mikor 1999-2000-es születésű játékosok voltak a pályán. Összességében jobbak voltunk, mint az ellenfél, és gratulálok a fiúknak a győzelemhez.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – UFC Gyömrő 4-1 (2-0)

Férfi Futsal NBII. Keleti-csoport Alsó-ház

Gsz: Szabó, Kovács J., Móra 2, illetve Gerbovits