26.
SZEP.
Paprikás mérkőzésen hozta el a 3 pontot a ScoreGoal

A Kazincbarcika elleni vereség után sikerült javítania a kecskeméti futsalosoknak.

Nem a legideálisabban indult kecskeméti részről a hétfő esti összecsapás, hiszen a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, és egy lefordulásból a váciak szereztek vezetést a találkozó elején. Nem illetődött meg a Scoregoal a korai góltól, és sikerült is egyenlíteniük Marozsi révén. Eztán felpaprikázódtak a kedélyek, Marsát taposták meg a földön, a sípmesterek viszont nem álltak a helyzet magaslatán a sárga kiosztását illetően, Cserenkó vezetőedző pedig nem bírta cérnával, és számon kérte a játékvezetőket, akik ezért a lelátóra száműzték. Nem sokkal később újra a hazaiaknál volt az előny egy Scoregoal védelmi hibát követően, de volt tartása a hírös városiaknak, és sikerült újra betalálni a félidőig, így 2-2-vel ért véget az első 20 perc.

A pihenő alatt alaposan felrázta magát a Kecskemét, főleg Marsa jött lendületbe, hiszen előbb megszerezte a vezetést csapatának, majd Peltzer kidobását stukkolta a váciak kapujába, ezzel már kétgólosra növelve az előnyt. Ekkor még vissza tudott jönni a meccsbe a VFSE egy megpattanót követően, de aztán Móra tette világossá, hogy ezúttal az övék lesz a három pont. A kapust elfektetve szerezte meg a hírös városiak ötödik gólját, majd a legvégén még büntetőből is betalált, kialakítva a 3-6-os végeredményt.

Cserenkó Szabolcs vezetőedző értékelése: - Idegesen kezdtük a találkozót, talán a múltkori vereség is lehetett az oka, mindenki bizonyítani szeretett volna. Aztán jöttek a gólok, azokra a válaszok, jókor is jött a félidő, meg tudtuk nyugtatni a játékunkat, és ez győzelmet ért. A kiállításommal kapcsolatban el kell mondani, hogy nagyon csúnya volt az a taposás, nem pályára való az ilyen. Természetesen el kell ismernem, én is indulatosabban léptem fel, mint kellett volna, de ilyen vagyok, kiállok a játékosaimért! A jelenet megvan videón, csatolni fogjuk az MLSZ-nek, remélem látni fogják ők is, hogy ami a jegyzőkönyvbe került, és ami valójában történt, aközött van különbség. Összességében elégedettek lehetünk a játékkal, hiszen picit szűkebb kerettel is győzni tudtunk idegenben. Megyünk tovább, sok munka vár még ránk!

Vác Futsal SE – Scoregoal Kecskeméti FC 3-6 (2-2)
férfi futsal NB II. keleti-csoport, 4. forduló

gsz.: Krasnyánszki (3.), Siskó (10.), Hegyvári (34.), illetve Marozsi (10., 13.), Marsa (28., 32.), Móra (38., 40.)