10.
JAN.
Győzelem Üllőn

Az üllői Kastélydombi SE vendégeként nyertek a kecskeméti futsalosok hat góllal.

Szövegközi kép 1

 

Az előzetesen ígérteknek megfelelően, valóban jó erőben lépett pályára a hírös városi alakulat pénteken este a 2017-es év első bajnoki találkozóján. Ferenczi révén gyorsan magához is ragadta a vezetést a Scoregoal, majd Dobosi duplázta meg a kecskeméti előnyt. A szépítés azonban gyorsan érkezett, a góllövőlistát is vezető Simon vágta be a lasztit Peltzer hálójába, 1-2. A peches gól nem fogta meg Cserenkó Szabolcs tanítványait, ékes bizonyítéka ennek, hogy Dobosi szólója után újra kettő a csapatok közötti különbség, 1-3. Kisebb gólcsend után aztán újra a Scoregoal játékosai ünnepelhettek egy üres kapuig kijátszott helyzetet váltott gólra Ferenczi, 1-4. Időközben a hazai gárda hat csapatfaultja is kigyűlt, így büntetőhöz jutott a Kecskemét. A labda mögé Ferenczi állt oda, aki bődületes erővel zúdította a játékszert a léc alá, 1-5. A magabiztos vezetés tudatában kicsit lazábbra vette a Scoregoal, amit meg is büntettek, kétszer is eredményesek voltak a hazaiak, így 3-5-el végződött az első húsz perc.

A fordulás után újra kecskeméti rohamok következtek, amelyekből sikerült is gólokat szerezni. Ferenczi, majd Dobosi lőtte ki a bal felső sarkot, mindkettő szépségdíjas löket volt, 3-7. Majd egy szépítő találat után Marozsi szabadrúgásból vette be az üllőiek kapuját, 4-8. Mindent egy lapra feltéve létszámfölényes játékot kezdett el játszani a Kastélydombi SE, ám a Kecskemét jött ki ebből jobban. Radnóti estében kanalazta a lasztit a kapuba, majd Marozsi kettőt vágott, hogy lehűtse a kedélyeket, míg a túloldalon csak egyszer rezzent a háló. A vége magabiztos Scoregoal győzelem, 5-11.

Cserenkó Szabolcs edzői értékelése: - Nagyon jól elkaptuk a meccs elejét, és végig irányítottuk is a találkozót. A srácok mindent betartottak, amit kértem tőlük, és azt kell mondanom, hogy talán most volt a legjobb a támadójátékunk. A 11 találatból 8-at gyakorolt figurákból értünk el, ami igazán örvendetes a számomra. Mindenki kivette a részét a sikerből, gratulálok a csapatnak, megérdemelten szereztük meg a fontos három pontot.

Kastélydombi SE - Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 5-11 (3-5)

gsz.: Simon 2, Tvaruska, Lázár, Botos illetve Ferenczi 4, Dobosi 3, Marozsi 3, Radnóti 1.