Darko Ristic számára megtiszteltetés a hosszabbítás

A rutinos szerb futsalos, Darko Ristic a 2022-23-as évadban is az SG Kecskemét Futsal kötelékét erősíti majd.

A 33 esztendős játékos az U15-ös utánpótlás gárdát irányítva ezüstérmet szerzett az idei szezonban a megyei bajnokságban.

Koós Károly távozása után ő vette át a játékos-edzői feladatokat a szezon vége felé a felnőtt NBI-es gárdánál, és sikerült a minimálisan kitűzött célt, az alsóház megnyerését véghezvinnie a csapattal karöltve.

-Nagy örömömre szolgál, hogy újabb egy évvel hosszabbítottuk meg szerződésemet az SG Kecskemét Futsal  együttesével – mondta a rutinos szerb futsalos. – Megtisztelő, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak, mert úgy gondolom, hogy ebben a klubban nagy lehetőségek rejlenek, és már Magyarországon kívül is ismert, hírnevet szerzett magának. Sokat jelent számomra, hogy a vezetőség bízik bennem. Remélem, tovább tudom erősíteni ezt a bizalmat azzal, hogy oroszlánrészt vállalok majd az előttünk álló szezon sikereiből. Nagyon várom a következő évadot, úgy érzem, hogy nagy dolgok előtt állunk! – mutatott rá Darko Ristic.

Az SG Kecskemét Futsal csapatával korábban szerződést hosszabbítottak már: Rigó László, Biró Attila, Öreglaki Norbert, Hadnagy István, Bencsik Roland, Mészáros Bence, Mánya Szabolcs.