Darko Ristic felejthetetlen három évet töltött Kecskeméten

Három szezon után válnak külön az útjai az SG Kecskemét Futsalnak és Darko Risticnek. A rutinos szerb játékosnak rengeteget köszönhet a klub, hiszen nemcsak a parketten, de a kispadon is sokat tett a sportág fejlődéséért.

A három évadban 40-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját Darko Ristic, ám sokoldalú játéka mellett az U15-ös korosztállyal végzett edzői munkássága is megsüvegelendő. A rutinos szerb futsalos jövőre már nem lesz a kék oroszlánok kötelékében.

Darko Ristic így emlékszik vissza kecskeméti pályafutására:

-Mikor három évvel ezelőtt Kecskemétre érkeztem, akkor még a csapat az utolsó helyen állt az NBI-ben, pár győzelemmel. Mondanom sem kell, mekkora kihívás volt ez számomra, de minden percét élveztem. A következő szezonunk már jóval sikeresebb volt, hiszen meglepetésre a felsőházba jutottunk, és 5. helyezést értünk el. Abban az évben kezdtem el az U15-ös korosztállyal is dolgozni edzőként. Büszke vagyok rá, hogy érmes helyezésekkel szereztünk dicsőséget a városnak és a klubnak a bátor kis oroszlánokkal. Köszönöm nekik, és szüleiknek a kitartó munkát. Folyamatos fejlődésen ment át az SG Kecskemét, és sikerült úgy megerősíteni a gárdát, hogy mára már senki nem jöhet úgy a hírös városba, hogy ne készüljön fel maximálisan, ha pontot, pontokat akar szerezni. Örülök, hogy részese lehettem ennek a folyamatnak, és persze az idei 4. helyezés is szép emlék marad számomra. Mondhatni a második családom volt a Scoregoal. Teljes szívemből kívánom nekik, hogy folytassák azt az utat, amin elindultak, és szép sikereket érjenek el a jövőben. Köszönöm a klubvezetésnek, a csapattársaknak, a szurkolóknak azt a sok pozitív energiát, amelyeket az elmúlt három évben kaptam. Felejthetetlen három év volt ez számomra!