A legjobbat kell nyújtani csütörtökön

Csütörtökön 19 órakor újra hazai pályán szerepel az SG Kecskemét Futsal alakulata az élvonalban. A múlt héten elszenvedett vereség a DEAC ellen a múlté, most már csak a következő feladatokra készülnek a hírös városiak.

A kecskemétieknek jó emlékei lehetnek a csömöriekkel szemben, hiszen a 2019/2020-as évadban kétszer is győzni tudtak ellenük.

A nagy múlttal rendelkezdő Rubeola FC idén újra az élvonalban szerepelhet, és az eddigi öt forduló alatt egy pontot szereztek. Az ELTE-BEAC ellen végeztek döntetlenre.

A hírös városi gárda az első négy körben veretlen volt, ám az előző héten Debrecenből pont nélkül tértek vissza, így kettőzött erővel készülnek, hogy javítsanak mérlegükön.

-A legutóbbi meccsünkön elszenvedett vereség ellenére nincs temetői hangulat az öltözőben, mindenki maximális alázattal végzi a munkáját – mondta Marko Gavvrilovic sportigazgató. -Nincs időnk a szomorkodásra, ugyanis csütörtökön újabb fontos állomás következik a bajnokságban, hazai pályán fogadjuk a Rubeolát. Idáig egy pontot tudtak megszerezni, de ez nem téveszthet meg minket, a legjobb tudásunkat kell adnunk, hogy érvényesíteni tudjuk a papírformát. Minden egyes pont kulcsfontosságú, hogy elérjük a felsőházat. Bízom benne, hogy szurkolóink mellénk állnak, most igazán nagy szükségünk van rájuk.  A három egység megszerzése a célunk természetesen, és ezért mindent meg is fogunk tenni – mutatott rá a szerb szakember.

SG Kecskemét Futsal – Rubeola FC
Férfi futsal NBI alapszakasz 6. forduló
2022.09.29., csütörtök 19:00
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

Live Stream: